Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Skam skam
du kryper fram

Kan du inte lämna mig ifred
Låt mig skämmas och känna skuld
när jag orkar ha dig på besök

Du får mig att känna mig
ful och elak och dum,
känner mig stum och stel
känns som det så ofta blir fel

Försöker framstå som rak och naiv
men alla dessa möten
har också varit på mitt initiativ

Skam skam
du håller mig nere

Skam skam
du får mig att vilja fly ur mig själv

Skam skam
du kryper fram

Vill inte bädda för två inatt
Vill att försoning först hinner ikapp

Tror mig inte vilja illa
i dessa beslut jag tar

Men jag tar dem
och jag tar
rätt åt en om man känner sig dum
när man sitter ensam kvar

Hur ska vi två försonas innan natten blir dag
Hur ska jag kunna leva med dig
när jag känner dessa kval

Gå inåt, försonas och be om förlåt
jag föröker vara i det men det är svårt

Vill gömma mig, men du hittar mig alltid till slut

Skam skam du håller mitt huvud i ditt skruvstäd

Skam skam du låser fast mig i mig själv

Jag vill gömma mig
men skam skam , du kryper fram ..




Fri vers av kimaira
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-01 19:42



Bookmark and Share


    annasofia.
Ja, wow.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira