Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man fick önska

Du vet att jag har försökt
som gott som jag har förmått
Nu vill jag att du ska förstå
att det fina vi sått
de stunder vi fått
kan förbliva vänskap
eller sorg
över saknad av mer
men det som sker sker
Hur kan jag göra för att få dig att förstå
att mer än vänskap kan vi av fröet vi grott inte få
så välj att skörda det vi sått
och inte bli arg över att det inte gått
det har ju blivit det som det skulle vara
vi ingår i en liten skara
som fått dela fina stunder ihop
av kärlek och vänskap
fina som de är
minnen tär
om man önskar resultat
och vill vara kär

Jag är kär i våra samtal och att vi har en härlig relation
Om du önskar dig en annan situation
så kanske bäst att tiga en tid
låta våra öden få blomstra på annat håll
med förhoppningen att samtalet senare återta
tills dess lever jag för varje dag
Min vänskap till dig finns kvar
uttalad eller ej






Fri vers av kimaira
Läst 308 gånger
Publicerad 2011-05-08 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira