Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting dyker upp. Dra till med något bara. Mjuka upp hjärnvindlingarna! För visst är det lycka Om andra vill tycka!


Skrivkramp

Författarn försöker, det blir blott till kramp.
Kan "tarmarna" upptill förvandlas till svamp?
Nej, spänn av och slappa,
Ej fattningen tappa.
För vill du för mycket så får du väl damp?




Fri vers av erkki
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 23:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Skrivkramp kan även jag drabbas av...i hjärnkontoret alltså;-))
Trots din skrivkramp fick du till en härlig text och vilken ljuvligt stämningsfull bild sen - wow!!
2009-08-27

    Bodil Sandberg
smile..vad du är bra!
om livet känns grått
går man in till Anders såklart
då lättar humöret snart
2009-08-27

  walborg
Hur kul som helst - underbar med rimmad vers!
2009-08-27

    leelee
Inte alls illa för att vara skrivkrampat. Fin bild med mâ jag säga. :-)
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki