Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmysigt

 

dropparna spelar

entoniga melodier

på mitt paraply

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 08:02



Bookmark and Share


  Philosophum
Vad fint! Jag tycker om när det händer.
2009-08-29

    ej medlem längre
Fin känsla.
2009-08-27

    Maria Malm
Dessa rader ska jag tänka på nästa gång jag går under ett paraply! Fint!
2009-08-27

    ej medlem längre
Ack, jag har svårt för hösten ... men regndropparnas melodi uppskattar jag - och din dikt också :)
2009-08-27

  Jojo
ja, hösten har väl sin charm
... har redan tagit fram en del av mina älskade ljuslyktor
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin