Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att inte komma loss

 

i märg och ben sitter motståndet
som flugor i ett sår
äter sig fett
jag kommer ingenvart
hur jag än fäktar och slår

i venerna har någon hällt klister
i ögonen salt

en osynlig hand mot mitt bröst
- HALT!

när jag vill
göra uppror mot lättjan
varför sitter jag still?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-27 13:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ler igenkännande har försökt komma igång med städning hela dagen, :)
2009-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Köttet är svagt.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger