Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte välja åt mig.



Sabina du måste ut ur skalet
visa den du är där
bakom fasaden
under skalen

fuck it
fuck it
fuck you

fuck

you

det var kanske inte det mest
vettiga rådet
under den perioden
vad du bad om vad jag
gav som en sak
för att fånga det
koncept du pekade ut som
Jag
för att behålla den där vänskapen som ändå
spolades ned för backar i gränder
men vad jag inte ens vet
om jag var då
exploderade som ett gensvar
på alla malande krav


släppte ut en bit och det rasade
rasade ur mig och
folket kollade studerade
inhalerade nyhetens behag memorerade
vände blicken åt
andra hållet
drog mig intill mitt skratt mot huden sedan i halsen
dansade


dansade till beats som dundrade
genom hela min kropp in i
en annan kropp
dunk dunk och sen stod det klart
det är hjärtat som fladdrar under lager
av många nätters kval


fann något sorts svar
för mig och jag vill skrika det åt dig
jag är inte den du sa
den du
försökte ville trodde
jag måste vara


ut i ljuset runt i ruset
runt runt
i min värld bakom under
en värld


saker som
trycker undan nerver
öron lyssnar

tystnar

jag är Jag
precis som dom dagarna
och det går inte
att fånga mig på sätt
som andra behagar








Fri vers av Sabina Ericsson
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-01 23:18



Bookmark and Share


  kollrigheter
Intressant och vacker form, du har ett alldeles säreget flyt tycker jag. Skitbra!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Ericsson