Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu blir det reklamfilm :)


Baileys har smaken av choklad

Söt och god
Efter ett par nubbar skålandes tillsammans med goda vänner kan man se att stämningen är bra i överlag
för där står den ena och ler medan någon annan skrattar och är glad
Medan någon annan female tjoar dansandes sexigt på ett bord
Kan ju inte bli bättre än så
:)

Baileys har smaken av choklad
Men Amarula likaså
Jag tycker att de är lika goda och söta båda två
Jag tar nog en flaska av varje
Nä varför inte
Nu när jag ändå håller på så tar jag nog två av varje eftersom jag är galen i choklad
För choklad som kan göra mig sådär riktigt glad, är inte att förakta
Det hoppas jag ju ändå att ni ska kunna förstå........
:))

Ken Cassel
27/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel