Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske rentav lite punk?


Punka

 

punka
ja jag tror jag fått punka
på mitt taskiga självförtroende
pumpade nog upp det för hårt

nu då?

kom med lilla väskan!

kom med sandpapper
solution och laglappar
för en punkterad själ

kom du vänliga
händelse!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-27 23:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Lite vänlighet, det behövs så väl!!
2009-08-29

  Rosmarin
vilken klockrent bra symbolik! Punka på alltför uppumpat självförtroende *ler* ja det är bra!
2009-08-28

  Eva Langrath VIP
En cyberrymds kram kanske hjälper den kommer med fart.
2009-08-28

  Larz Gustafsson VIP
"I tell them there´s no problems, only solutions"

En vänlig händelse.
Tycker om det uttrycket.
2009-08-28

  Peter Matsa
vet du, byt till ett luftfritt däck ... helt underhållsfritt. blev själv galen på att byta slang, och laga hål på barnvagnshjulen.

tyvärr kan man ju inte blåsa upp dem. de är ju bara. vad nu det betyder i sammanhanget...
2009-08-28

  Caprice! VIP
Men jag har ju nyss varit hos dig - har effekten redan försvunnit? ;-) Skickar några virtuella säkerhetsnålar ifall det handlar om punk istället... Och en hjärtevarm kram, förstås.
2009-08-28

  Bjarne Nordbö
Kommer så fort jag kan. Måste bara jobba färdigt först.
2009-08-27

  walborg
Stor stor kram till Dig fina Måna!
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger