Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografier om natten

Bilderna av er
ogonen
rakt
in
i
mig

bilderna
inte ens 2x2 decimeter hoga
ororbara
pa skarmen

men fotografier
du
du och
du
era kroppars
rorelser
upplevelserna
handelsernas
centrum
era leenden

Vad jag onskar
att mitt ansikte
fanns med
bland
era leenden

Tanker att snart
snart
ar jag hemma igen
kan ta igen
alla fotografier
jag aldrig
kunde vara med pa





Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren