Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visshetens makt

För att du vet
gör det inte
mycket lättare

Att du vet
utan att visa
utan minsta
antydan
Gör allt
så mycket värre

Du visar på så sätt
tydligare
än något annat
Att för dig
betydde det inget
Och du vill inte
höra ett ord
om det
förstått?

Oh ja, jag förstår
Det är bara
så svårt
för mig
att titta utan att se
att göra utan att tänka
på dig




Fri vers av FS
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-28 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS