Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interpunktionstecknens komplexbildande

Ellipsligatur också! Jag vill ha ögon som ett trema, näsa som ett cirkumflex och mun som ett tilde. Men det har jag inte. Mitt ansikte ser istället ut som ett kolon.

Eller gör det det verkligen?

Det kanske mer liknar ett semikolon?




Övriga genrer av Philosophum
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum