Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri journalistik!

FÅGEL I STOR FÖNSTERKRASCH!
Både fågel och fönster oskadda. "Jag trodde fönstret var öppet!"
Sidan 4

CAROLA HÄGGLUND I TÅRAR
"Jag tappade mitt löshår på scenen!"
Sidan 8

DANIEL OCH VICTORIAS EXCLUSIVA SMEKMÅNAD
Se bilderna på sidan 10!

ÄT DIG SMAL!
Vår dietist Elin ger dig alla tipsen!
Sidan 12




Fri vers av Philosophum
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 07:48



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tack - nu vet jag!!!
2010-09-10

  Mats Henricson
Häftigt ! Mycket "väsentliga" och "livsavgörande" nyheter ....
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum