Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näs-panik

Den kittlande känslan börjar ända nere i tårna. Försiktigt lirkar den sig upp genom min kropp och jag känner hur hela världen sugs in genom mina andetag. Den kittlande känslan tillåter mig inte att andas ut, men andetagen inåt finns det ingen som stoppar. Den kittlande känslan övergår i någon slags vild näs-panik och nästa inandning blir droppen som får bägaren att rinna över. Jag lutar mig bakåt och atchoooar på hela världen.

Nästa ögonblick har jag gömt ansiktet i händerna för att ingen skulle se att det var jag som hade näs-panik.




Fri vers (Fri form) av Philosophum
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum