Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snorgråta

Plötsligast av allt kommer fruktansvärd insikt på kafferep
Livet är det som är nu
Insikt träffar skitont på mitt solar plexus
Livet är det som är nu
Jag försöker käftsmälla insikt men insikt är duktik på kampsport
Jag snorgråter som småbarn
Kanske kommer vuxen och tröstar då




Fri vers av Philosophum
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum