Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemisk Kärlek tillkalla

Det finns kemiska föreningar
Dt finns homogena blandningar
Det finns heterogena blandningar

Jag vet inte riktigt vad du vill, men jag skulle inte ha något emot att ingå en heterokemisk homoblanding med dig.




Fri vers av Philosophum
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum