Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialoger

"Men måste du alltid ligga där i ditt eviga mörker och omfamna dig själv samtidigt som ångesten rasar inom dig och river dig i bitar som ingen kan sy ihop och så tänker du att om du bara tar nästa andetag och nästa och ett till så kanske du kan hålla dig vid liv men egentligen vet du inte om du vill eftersom döden skrattar dig rätt i ansiktet varje gång du tar dig samman och försöker pussla ihop bitarna av ditt mörka förflutna?"
"Jepp"

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"Älskling, vet du? Min psykolog har omdiagnostiserat mig, jag är inte alls mytoman!"
"Va! Är det sant? Och vilken tur att du gick till psykologen trots att du hittat bevis på att han hade planer på att stoppa upp din mammas hund! Jag är glad för din skull!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"Jag har äntligen funnit meningen med livet! Jag är så lycklig, jag har verkligen hittat min uppgift på jorden! Jag tror att Gud har en mening med allt!"
"Far åt helvete. Min fyraårige dotter dog i cancer i söndags"
"Men ryck upp dig nu va! Jag är säker på att din dotters död var Guds mening. Hon hade förmodligen blivit psykopatmördare eller lesbisk om hon fick leva!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------




Fri vers av Philosophum
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum