Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det finns fångar

Så länge det finns orättvisa
Är den riktad mot mig
Så länge det finns hemlöshet
Har jag ingenstans att bo
Så länge det finns underklass
Lever jag i den

Så länge det finns fångar
Är jag inte fri




Fri vers av Philosophum
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum