Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tusen år sedan

 

satt människan runt elden
och tog del av historier som de äldste berättade

 

idag

sitter människan framför teven
och tar del av historier som Hollywood berättar

 

lika stilla, lika tysta och andäktiga är vi

 

och nu blir det reklaaaam!

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-28 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Historien tycks upprepa sig men med trista avbrott...
2020-04-19

  Anders P VIP
försåtlighet som lurar oss på ett plan där vi tyvärr inte är fullt medvetna.
2009-08-29

  Night Soul Woman
haha:) vet du vad?

första scen: Du andas hastigt, lutar dig mot väggen med rak arm - vänster arm, trycker handen rakt mot väggen och medan du andas med diafragman som att du har sprungit tusen och tusen mil berättar du :

"För tusen år sedan
satt människan runt elden
och tog del av historier som de äldste berättade"

"idag" du sitter i fåtöljen, benen i kors och tittar rakt in i kameran

"sitter människan framför teven
och tar del av historier som Hollywood berättar
lika stilla, lika tysta och andäktiga är vi"

Tar ett djupt andetag, rynkor i pannan, tänker efter som att du ska dela med dig av världens största visdom och sedan hoppar du upp och säger med en pigg, glad, lekful röst:

"och nu blir det reklaaaam!"


haha*applåd* :) och varsågod;) cinema á la night soul woman:p
2009-08-28

  LenaJohansson VIP
ycket intressant med reklam. allt utom underlivssvampmedel. FY!!
2009-08-28

    papillon
BILIGT! BRA! BEPRÖVAT!
På Neanderthals stenshop finns klubbor för hela familjen, flinta till extrapris hela veckan och skivade mammutfötter till grillfasten! NEANDERTHAAAAAL!
2009-08-28

  Catharina Edin VIP
och då går man därifrån - fort som fan!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol