Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimAforism: Rim med Resonering (utan Ransonering)

***

Hällde upp det sista ur min Kapten
i ett gammalt glas med det många tycker
det diaboliska pentagrammet
men som bevarar jorden och skyddar
från dess värsta elände
för som alltid i denna världen
vet man aldrig när man behöver det

LPWJ 28/08/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-28 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP