Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAN BANANS KULTUR




Jan Banan njöt
när han sköt
när han såg
denna kvinna
likt en hertiginna
våldta en ung pojke
som log och kved
när han led

Men i Jan Banans kultur
konstigt eller hur
där är sex
en tur
mellan kvinna och barn


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-29 10:37



Bookmark and Share


  Nanna X
va, är bananen typ pedofilitittare eller? läskigt!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten