Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irratio

 
min vän
förlora inte perspektivet
det är så irratio

kläng dig inte fast
vid besvikelserna
det är så irratio

leta inte fel
reta dig inte på andra

gläd dig inte
över andras brister

avundas inte
andras överflöd

det är så irratio

 




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson