Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan, som jag har talat så mycket om, har jag tappat bort.


I hemlighet...

Han som jag sa var en man?
Minns ni honom?
Han har blivit ett barn.
Ett hanfallet, litet, barn.
Ett sådant barn som skriker, slår och sparkar
för att få sin omgivnings uppmärksamhet.

Det är synd.
För jag älskade honom.
På riktigt.
Och jag gav honom all min uppmärksamhet.
Han behövde inte skrika eller slå eller sparka.
Vi båda ligger redan ner.
Vi behöver inte skada mer.
Så jag säger ifrån.
Det går inte att skada mer,
det destruktiva beteendet är slut.
Slut för min del.
Men han,
han har alltid varit självdestruktiv.
Han kommer att vara självdestruktiv tills döden.
Eller?




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk