Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten, tröttheten, ensamheten.

Tomhet
Hatiska blickar
Tomhet
Inte den du var förut
Trötthet
Ingen som låter sina fingrar vandra ner för min ryggrad
Trötthet
Ingen som håller om mig när jag gråter
Ensamhet
Känslor
Ensamhet
Ingen som älskar mig.




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk