Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn och blåbärsmossa

Vilar i trygghet
hos Moder jord
Björksusen viskar
önskade ord

Andas med tiden
nuet står stilla
Inget kan mig
här göra illa

För stunden är jag
nu bara Jag
Med allt och inget
en solregnig dag




Fri vers av hawkeye
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye