Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har redan förlorat

Stirrar ut i mörkret med oseende ögon
Du ligger bredvid mig
Du sa att du fanns där
Men endå når jag inte fram
Jag har redan förlorat
Du verkar inte förstå
Hur ont det gör
Jag är så ensam
Så ensam i allt det här
Du verkar så oberörd
Som om inget av det här spelar någon roll
Men det spelar roll för mig
Jag har redan förlorat
Knäcker mig
Jag orkar inte
Orkar inte låtsas som allt är bra
Jag är inte du
Bara att kliva upp på morgonen
Känns som en övermäktig uppgift
Kanske hade du rätt
När du sa häromdagen
Mest på skämt
Att jag är en dålig mamma
Som inte skulle ha barn
Funderade i går kväll på att gå
Att bara lämna allt
Försvinna en stund
Ni skulle klara er bra endå
Det var länge sedan
Knivbladet var så lockande
Men aldrig mer
Jag har redan förlorat




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP