Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bevis!!!

Vi var på innepuben, vi söp och kasta pil.
Då kom du in på stället, dyngrak ur din bil.
Du stank som hela Ryssland, vodka, öl och vin
Sen nöp du mig i baken och sa ”Vad du är fin...”

Jag var ej riktigt dyngrak, så jag tog det som en dans.
Jag sa ”Jag vill ej bråka, men du har nog ingen chans
För jag, jag älskar flickor, mellan, låg och hög
Men du är en hårig gubbe och jag är ingen bög...”

Då börja du att tjuta och gråta floder fram
Sen skrek du ”Snälla rara, vi är gjorda för varann!!”
Då blev jag smått förbannad, ja lite sur jag blev
Sen tog jag en av pilarna, det blev fullträff i ditt skrev...

Du rusade från stället och skrek ”Din dumme fan!!
Nu är du såld din jävel, göm dig om du kan!!”
Minsann jag hann ej blinka, innan snuten sprang där in
Jag fick en cell på häktet, ett slitet mörkt krypinn

Å den hela långa natten, blev jag våldtagen på knä
Jag fick potäter upp i röven, sparris, gurkor me’
För detta det var straffet, detta var mitt pris
Våldtagen i cellen, för jag nobbat en polis...






Fri vers av Dunder The Dirt
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 15:25



Bookmark and Share


  Kathrina
haha, vilka rim! you made my day
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Dunder The Dirt