Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min uppväxt i missbruk


MIN VANMAKT!

Det är att sätta foten i ett annat land...
Där aldrig en människa gått.......
utan att se såret.

Utan att veta om det någonsin kommer att läkas..
Hans makt....min vanmakt.
Hans våld.....mina sår.

Hans!
Hans!
Hans!

Det känns som om det inte är min mun som talar....
Är det lögn...är det en annan?
Är inte jag....inte jag!

Ingenstans att hitta.........
letar jag....letar jag.
Hittar lögn.....men inte mig....
inte mig

Så långt borta...så långt borta.




Fri vers av robertaflack
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack