Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppväxt i missbruk


TRASIG SJÄL

Jag är en trasig själ....
i en såpbubbla av glas.
En fågel utan vingar.

Jag är en skugga.....
en svart själ.
Ensam....någon diffus skepnad.

När andra blev ett medvetande....
blev sig själva.
Var jag alldeles för upptagen....
av att överleva.

Jag hann inte bli jag.
Ett helt liv........
som en suddig skepnad.
Av någon som skulle vara jag.
Inte konstigt att det är så becksvart ibland.




Fri vers av robertaflack
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 19:41



Bookmark and Share


  peter markurth
vi är många, bra text
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack