Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppväxt i missbruk


ATT ÖVERLEVA

Jag lärde mig att överleva som barn.....
lärde mig att överleva.
Jag lärde inte hur man är lycklig....
lärde mig inte att kunna ta emot kärlek.
För jag var inte värd det.

Enda sättet att utrycka kärlek....
är det sex?

Jag lärde mig att överleva i ett hem fullt av kaos.
Lärde mig att överleva genom att inte finnas....

Jag lärde mig att stänga av hon som var jag.
Jag blev......inte någon.

Men jag lärde mig att överleva.....
men lärde mig inte hur man är lycklig.




Fri vers av robertaflack
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 19:51



Bookmark and Share


  Murjina
Jag har läst dina texter och ville bara skriva att det aldrig är försent att lära sig vad lycka är, en dag kanske man står där starkare än så många andra ,tyvärr har man så svårt att se det själv och sin styrka. Fortsätt andas. Från en som ochså kippat efter luft!
2009-08-30

  mare VIP
Mycket sorglig berättelse.....hoppas det finns någon som kan hjälpa dig....missbruk är djävulskap , det bara förstör......
Morgondagen bär trots allt hopp.......ge inte upp, och vet att du är värdefull !!!
Kramar i massor !!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack