Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest


MEDAN JAG ANDAS

Medan jag andas så flämtar jag......
Som ett stearinljus.....
där lågan håller på att slockna.

Medan jag andas.......
dansar skuggorna på väggen.

Medan jag andas......
kämpar jag att få syre.
Som en som håller på att drukna.

Medan jag andas.....
försöker jag överleva ännu en dag.




Fri vers av robertaflack
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack