Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför?

varför gråter du?
varför gör du så?
en bubbla, en fasad den kommer inte kunna skydda dig
du släcker alltomkring men hur du än försöker blottar du din själ
det är ditt egna fel, du kan inte göra allt ogjort.
varför gråter du?
varför gör du så?
varför är du så rädd för verkligheten? det som tynger dig är bara en del av innehållet i din ryggsäck som kommer genom året bli tyngre och tyngre du vet att det kommer så, så varför tvekar du,du kan inte gömma dig....




Fri vers av sweetLeah
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah