Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän bara min!

Min vän, en vän jag vill dela allt jag är med, denna trygghet går aldrig att jämnföra, du möter alltid min blick ler och värmen sprider sig, vill att du aldrig lämnar mig igen, du ser mig som ingen annan ser mig, du är mer än va jag någonsin önskat mig du är min vän min trygghet, mitt liv.
behöver aldrig mer känna kärlek så länge du finns behöver aldrig ha någon vid min sida igen du är den ända vän jag lever för en vän som är större än kärleken....




Fri vers av sweetLeah
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah