Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andedräkt

Din andedräkt gör mig förtrollad och drar mig till dig
Allt längre vandrar jag för att nå fram till dig
kommer jag finna ditt inre?
Eller är det här där jag står?
Hur ska jag, som är mindre än din minsta ägodel, kunna se någon skillnad?
Lockelsen är underbar, men ser du inte att du fördärvar mig med din uppenbarelse?
Jag är vilse och fast här, i ditt inre
fast det egentligen är jag som vill ha dig i mitt




Fri vers av staff
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff