Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk kärlek

Han älskar henne
Öppet
Alla vet om det
Hon vägrar visa något

De älskar om natten
Sover med varann
Han vill inte vara utan henne
Hon är alldeles kall

Han har träffat hennes föräldrar
Hon har träffat honoms
De kysser ömt i ensamhet
Bland människor vägrar hon




Fri vers av Blidsberg
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg