Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/5hjEbWDM0lYmrACJXkM7PA


jag är Lycka.



Jag svävar. Änglar bär min kropp.

Högt. Jag lever.

Nakna händer, stryker mitt bara bröst. Jag njuter. Värme.

Kärlek.

Oskuldsfulla läppar, kysser min kind. Omfamnar mitt liv. Jag glittrar.

Så vackert. Ljus.

Oändliga toner, änglarnas stråkar. Stämband. Soluppgångens sång.

Jag lyssnar. Tårar av glädje.

Dans.

Jag svävar. Ett helgons gloria, mina vingar.


Jag är – lycka.













Fri vers av Baystream
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-31 15:08



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Värmande varm
2009-09-01

  Monika A Mirsch VIP
lockande stämningar - fint!
2009-09-01

  etthjärtaäralltidrött
Finaste fina!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream