Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet, ngt redigerad


varje Kvinnas svåra val

jag

kunde lika gärna
trycka maniskt i dammigt hörn
sjunga barnvisor för dammråttorna
bä bä jävla vita lammhelvete
dra benen av spindlar

som att sitta här

eller

så kunde jag
famla upphetsat i duschen
i det fuktförstorade och glittriga
smeka blodfyllda svällkroppar
i tanken på dig, mig
på oss

som att sitta här

ja, jag
kunde precis lika gärna
slicka bort mögliga matrester från spisen
bränna sönder tungan och svära faan
önska livet ur grannen
näcka i köksfönstret
"titta på mig!"

än att sitta här

eller
varför inte
överdosera små vita med skåra
dra en pava vin på en sketen kvart
skvätta sliskig likör på brösten
pressa mig mot spegeln
och älska mig själv

som att sitta här

jag
kunde verkligen lika gärna
ragga hårt på sista pendeln
suga av i mörkt, skitigt hörn
spotta spermaklumpen
mellan skenor

som att sitta här

 

ja, det skulle jag kunna göra

 


vad väntar jag på?

 




Prosa (Prosapoesi) av Nattviol
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-31 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så lidelsefullt och alltigenom mänskligt med kärlekens många behov - särskilt de erotiska! Du fångar ögonblicket!!
2020-04-19

  VITRIOL
Befriande!
2009-09-09

  Catharina Edin VIP
Bra skrivet - VAD väntar man på?! Självförtroende, eller?
2009-09-01

  peter markurth
stark, bra skriven, kommer av sig själv
2009-08-31

  lodjuret/seglare VIP
näcka i fönster är ingen större grej, vi har väl alla våra hemliga laster som inte skulle kännas lika hemliga om vi bara kunde läsa andras tankar och känslor, skrämmas från vettet av dem för att de liknar så mycket våra egna
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol