Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT OM LIVETS VÅGSPEL,ÄLSKA ELLER INTE


LÄNGST INNE I MITT HJÄRTA SITTER EN LITEN FLICKA OCH GRÅTER

Yppiga tonårsbröst....
som skall beröras.

Jag är inte beredd...
famntag...
händer som smeker min kropp.

Alkohol....hatar alkohol....
vad den gör....
händer som mig berör.

Nej ....jag vill inte....
vill inte...
Har sex.

Hatar mig själv.....
Inget så förödande...
som att hata sig själv.




Fri vers av robertaflack
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 21:46



Bookmark and Share


  AnnaMy
riktig fint och personligt, men visst... som tjej känner jag igen alltihop.
känslan av att inte räcka till dödas ibland av alkohol och sex.
2010-05-03

  Drömkram
Jag blir så ledsen och samtidigt så j-vla förbannad. Du delar med dig på ett vackert sätt. Bästa kram
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack