Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min uppväxt


clownen

Clownen är jag......
Spelar framför andra människor...
så in i HELVETES glad.

Alla tror att allt är okey.....
att allt är bra.
För clownen är ju jag.

Skrattar...skämtar....busar...
allt som en clown gör.

Ingen bryr sig när en clown dör.
För clowner kommer....
clowner går.
Ingen bryr sig om hur en clown mår.

Clownen spelar sitt spel så bra....
för clownen....är ju jag.




Fri vers av robertaflack
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 22:12



Bookmark and Share


    felicia123
fin text, väldigt röarande och stark. Jag tänker på mobbing när jag läser den, du spelar ett spel och verkar så glad men allt är skit. har varit med i en sån situatiuon också.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack