Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I STEARINLJUSETS SKEN


SKUGGAN

Ser du skuggan som dansar ....
där på väggen.
i stearinljusets sken.

Lika fladdrande....flämtande som jag.
Ibland tydligt....
Men när du blåser ut ljuset ....
är jag borta.

Jag är som skuggan på väggen....
anar du nästa steg?
Känner du vibrationerna?
Jag själv.... blåser ut ljuset.




Fri vers av robertaflack
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finns mycket fängslande och berörande i denna dikt att suga åt sig
2009-09-25

    ej medlem längre
Vad bra texter du skriver! Den här var väldigt bra, bra liknelse med stearinljuset och skuggan...
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack