Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
böh


jag hör hur kaffet kokar i köket idag


- att äta gröt med sked är så borgerligt,
sa du
- mm, svarade jag och slickade på gaffeln i min hand,
så där som jag trodde du tyckte var sexigt
sen log jag
- vad gör du? undrade du
- ler, muttrade jag
- jaha, det är det du gör, den där konstiga minen
är ett leende, mumlade du fundersamt och frånvarande

det skulle vara löjligt att påstå att
jag älskar dig, jag tror inte på kärlek
men det är svårt att bortse ifrån att när du ligger
mellan mina fyra armar
så har jag det rätt bra ändå

du lagade mat
åt dig själv
jag gapade
och fick din kuk mellan mina läppar
kommunikationssvårighet
men det är så med kök - de är så obestämbara
i sina användningsmöjligheter
och ibland vattnar jag även blommorna som
står på fönsterbrädan

jag vecklade ut min kropp
blev platt som en klippdocka och även om
plattheten går att rulla så vägrar jag kalla mig tjock

- kom nu, tjockis, sa du
och jag kände att du nog älskar mig mer
än jag dig, för det är ju ingenting

- skurk, muttrade jag




Övriga genrer av leopardia
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-01 09:29



Bookmark and Share


    fras
"att äta gröt med sked är så borgeligt" haha underbart!
2009-09-25

  stenen/ Yv Ericsson
Detta va mycket spännande att läsa, och bra skrivet!
2009-09-09

  Daniel_78 VIP
att höra att kaffet kokar i köket betyder ju oftast att någon annan kokar det åt en > frukost på sängen.

dina rader av ord är är så charmiga.

klippdockor blir lätt skrynkligt vikta, som tur är finns det mallar att klippa ut dem ur igen.

vad jag förstått gillar ju alla kvinnor farliga män,
det är därför vi har fuffens för oss.

vi har det rätt bra ändå.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia