Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Kärlek

Ömhet

Tvåsamhet

Trohet

Gemenskap

Samkväm

Livslång

Oändlig

Enkla ord

Komplicerad innebörd

Bara ord




Fri vers av Blidsberg
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg