Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns när jag ser den röda bollen i korgen


rödhaken bara går förbi

vaknar
din doft
hänger kvar

släpper ord
som brödsmulor
formar med fingerblomman
ordpioner, svullna och saftiga

nu saknas vi bara av varandra
och brevet
ängeln kom med brevet
med blodstänk i vingpenslarna
och de tre orden
vi tillhör varandra




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-01 13:19



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det är viktigt att få tillhöra någon om än bara i dröm och fantasi. Ibland fungerar inte kommunikationen och det enda vi får ha kvar är våra minnen. Bra hopsnickrat av dig.
2009-09-02

  anits VIP
Vackert kärleksfullt
2009-09-01

  aol
en vacker kärleksfull dikt
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar