Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fästing

Du är ett avskum
Sprider en könsla av obehag
Kaxig
Trycker ner din omgivning
För att själv framstå som förmer

Du är svår att bli av med
Som en fästing du inte når
Fast med dej två år till
Tröttnar
Även den bästa dag förstörs av din uppsyn

Jag är inte våldsam
Har aldrig lagt min hand på någon
Inte ens en knuff
Men är i ditt fall
Villig att göra ett undantag




Fri vers av Blidsberg
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 20:14



Bookmark and Share


  Lisa Petersson
haha, känner igen känslan. Bra att du kan blanda allvar och humor :)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg