Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.zodiakens näst sistA .trasiG

 

.värker ut lufT
.dör lite för varje gånG
.jag smärtar in andetageN .hör ljuden av allt som gått söndeR
.längs minnet, en söt doft av levrad döD

.vita stråk

.med orörlig fingertopp följer jag stänken av saliV
.som målar jag mig (förvånat) en tanke, detta om ett liV
.om hårt ristad hud, kyssen blandad med bloD

.mellan tänder, utanpånerV

.böjer nacke, bjuder jag in släggans enda slaG 
.är ändå så söndeR .försent trasiG
.erfar äntligen lättnadens blå euforI
(sorglösT)

.upplever hur min allra sista sekund splittraS
.formas till vackert kolorerade schatteringaR
.skala i rötT

.över ännu okänd duK

 

.jag är A rhesusNegatiV .och lufT

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 22:32



Bookmark and Share


  dead_prez
den här är ju ascool.
2009-09-05

  Catharina Edin VIP
Oj, väldigt bra och intresseväckande och fullt av liv!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol