Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte fånga en eld.

Du ville fånga mig.

Du ville älska mig.

Kom min älskade! Kom!
Tveka inte!
Jag är här nu.
För miljoner år.

Jag ska inte bränna dig.
Jag ska varsamt värma dig.
Ta min hand. Känn.
Det är jag.

Jag gjorde dig blind för mig.
Det tog ett tag.
Sen en dag var det som om jag försvann.
Du blev förvånad att jag inte var där.
Då kom din syn tillbaka.

Jag vet inte om du saknade.
Jag vet inte om du grät.
Jag vet inte om du fann tröst hos någon annan.
Jag vet att jag var tvungen att gå.

Nu när jag är här igen.
Låt mig försöka vara synlig för dig.
Glöm inte att jag också är en eld.
Måste också få brinna i mitt jag.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 22:02



Bookmark and Share


  Knickedick
jag varför är det så svårt att leva med någon annan
2009-10-07

    P.
vackert!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP