Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruskigt, nåt



Ruskigt
En del är ruskigt sådär
Så de tar andan ur en


Men frågan är om kärleken alltid är så
Sökanden efter ”urandan-tagande”
Vill man inte heller ha nån
Som är ”andetagande”
Utan att ta, men dela




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO