Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burkini m m


Burkini
Kvinnliga bad
I Söderhamn


Män är förbjudna
Vissa tider

Och ”burkinin” blir säkert de ”nya modet”
Det baseras på att
”män kommer och glor”

Hm är de erfarenheten man har i de länder
Som påfundet kommer ifrån?
Eller beror de på att män där aldrig får se
”Nåt”
”män får begär till kvinnor” sägs det
”Usch då”

SÅNT får väl inte förekomma
Eller hur?




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO