Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fartblindas lekstuga


De fartblindas lekstuga

Ingen behöver truga
Dom

För att vara egoister
Bland de statsanställda statister

Vars Gud är pengar
Men de är ateister

Ändå…

Pengar luktar inte
Säger dom
Och går vidare med sin
”Medkännandedeodorant”

Allt för att de ska verka se ut som
Människor…




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO