Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gödselskatten


GÖDSELSKATTEN
Tas bort vid nyår säger Jordbruksministern
Eskil Erlandssson

Ja att de flesta skatter är skitskatter
De visste vi ju
Men inte att den var så direkt inriktad

Nu får man hoppas att de finns fler
Skitskatter som tas bort… eller i alla fall
Minskas

OCH inte bara för de som tjänar mest…




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO