Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IB affären


IB Affären
”Innan brevet”..
Tiden innan
Tiden innan brevet

Den kommer aldrig tillbaks
Den kan aldrig komma
De går inte
För hur skulle klockan kunna gå tillbaks

”Ett brev betyder så mycket”
De var postens slogan
På den tiden posten fanns
Nu bär de enbart ut, post
Snigelpost kallas de med rätta

Oftast fönsterkuvert
Vem fann vill ha fönsterkuvert?
Eller andra tråkiga nyheter
INNAN brevet så var världen
Bra mycket bättre

Efter Brevet
Så är den djävligt mycket sänder
”Efter brev betyder så mycket”
”Tror fan det”
EB affären… ett slags dödsstöt
För IB…




Fri vers av LassO
Läst 111 gånger
Publicerad 2009-09-03 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO